Zin in een persoonlijke ontdekkingstocht?

Grijp je ambities brengt je dichterbij je ideaal. Want wat wil je nu écht? Leer focussen met je hoofd, voel de passie van je hart en creëer nieuwe kansen met je handen. 

Leer focussen met je hoofd

Grijp je Ambities geeft je zelfinzicht. Je leert begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Zo ontwikkel je zelfsturing. Je leert focussen op dat wat je wilt.

Met passie werken

Mensen die vanuit hun passie werken voelen zich gelukkig. Tijdens Grijp je Ambities ontdek je waar je blij van wordt en hoe je het beste kunt reageren op eventuele tegenslagen.

Zaken gedaan krijgen

‘Gewoon doen!’ Je leert prioriteiten stellen en onderzoekt je netwerk. Dit alles leidt naar een heel concreet actieplan waar je al de volgende dag mee aan de slag kunt.

Kies je voor de workshop of voor persoonlijke coaching?

Tijdens de workshop ga je een avond met bovenstaande thema’s aan de slag. Je krijgt een maatje aan je gekoppeld. Samen kom je tot verrassend persoonlijke inzichten. Heb je de workshop gedaan en heb je behoefte aan een verdiepingsslag? Dan kun je kiezen voor een persoonlijk traject. Samen met je coach maak je afspraken over je leerdoelen en het gewenste resultaat. Bel met een van onze coaches voor een afspraak.

Organiseer je eigen werkplezier

Je merkt pas dat je een gebrek aan werkplezier hebt op die momenten dat het even anders loopt dan je had verwacht. Vertrouwen in jezelf en anderen helpt dan om door te zetten. Dan ben je op je best, sta je in verbinding met anderen en realiseer jij jouw doelen. Hierbij mijn tips om je werkplezier een boost te geven:

Ben je bewust dat jij verantwoordelijk bent voor je werkplezier en ook dat je veel invloed hebt op het ervaren van werkplezier.