Over Marc van Lieshout

Wie is Marc van Lieshout?

Ik wil graag mensen gelukkig maken en organisaties succesvol. Dit doe ik als coach die mensen helpt om op hun best te zijn en betekenis te geven aan hun leven. Als trainer help ik teams om vanuit betrokkenheid en eigenaarschap hun doelen te behalen. De basis is vertrouwen, zo ontstaat er openheid, veiligheid en actiegerichtheid. Dit maakt teams flexibel en verbetert de samenwerking om optimaal te kunnen presteren. Als organisatieontwikkelaar bouw ik verandertrajecten en maatwerk programma’s waarin talent wordt ontwikkeld, benut en ingezet. Een aanbod op maat, toegespitst op de behoefte van medewerkers en gestaafd op de gewenste performance van de organisatie. Zodat er een flexibele en zelfsturende organisatie ontstaat die haar doelen realiseert en toegevoegde waarde levert aan alle stakeholders.

Mijn kracht zit hem in het waarnemen van datgene wat niet gezegd wordt en fijne gevoeligheid. Zo creëer ik vertrouwen en openheid om dat te zeggen wat nodig is, met respect voor elkaar en er op gericht om jou te helpen groeien. Dit is de basis om je toegang te geven tot je essentie en je unieke talent. Dit benutten maakt dat jij op je best bent. Mijn praktische ervaring met NEI, NLP en Alchemie van Coaching komen daarbij goed van pas.

Waarom Grijp je Ambities?

Ik ben altijd op zoek naar methodes en hulpmiddelen om het beste uit mezelf en anderen te halen. Jij staat hierbij centraal. Het ontwikkelen van je ware potentieel, zorgen dat jij op je best bent en vooral ook blij zijn met wie je werkelijk bent. Dit streven ligt ook ten grondslag aan Grijp je Ambities. Wat is mooier dan het realiseren van wat je écht wilt in het leven?

Ook partner worden of samen werken? 

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden om partner van Grijp je Ambities te worden kan je de flyer downloaden of contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking met Marc van Lieshout (06-52609669)