Eindelijk echt je ambities grijpen...

Heb je dromen en ambities, maar lukt het je steeds maar niet om je doelen te realiseren? Dan biedt Grijp je Ambities de ondersteuning die je zoekt. Samen met een ervaren coach, mede-cursisten en aan de hand van boeiend lesmateriaal ga je stapsgewijs je doelen realiseren. En dit alles binnen een zeer inspirerende omgeving: de Ideeënfabriek in Uden.

Wat is Grijp je Ambities?

Een mooie persoonlijke ontdekkingstocht. Een beproefd concept waarbij je stapsgewijs je dromen realiseert. Want wat wil je nu écht en hoe ga je dit bereiken? Je krijgt inzicht in je huidige gedrag, leert vanuit je passie werken én krijgt de juiste tools aangereikt om je doelen te halen.

Voor wie is het?

Het concept is ideaal voor particulieren en bedrijven. Particulieren kunnen kiezen voor een eenmalige workshop, een verdiepingsworkshop (je volgt dan drie bijeenkomsten) en persoonlijke coaching. Voor bedrijven is er een leergang (intake, vier workshops en persoonlijke coaching).

Waarom Grijp je Ambities?

Omdat je het beste uit jezelf wilt halen. Je gaat aan de slag met je talenten, ambities en omgevingsfactoren. Je leert keuzen maken die goed voor je zijn. Voor bedrijven is dit een uitstekende methode om medewerkers te laten groeien.

Werk aan je zelfvertrouwen, benut de 10 tips. Geluk gegarandeerd!

Hoe is het eigenlijk met jouw zelfvertrouwen en met het vertrouwen dat je hebt in anderen? In onze Westerse wereld geloven we dat je alles kunt bereiken, dat je veel invloed hebt op wat je overkomt. Maar in de dagelijkse praktijk valt het niet mee in jezelf te blijven geloven.

Onze tips om je (zelf)vertrouwen een boost te geven: