Als je medewerkers groeien, groeit ook je bedrijf

Een onderneming kan alleen maar groeien als ook de medewerkers groeien. Grijp daarom de ambities van je medewerkers. De leergang Grijp je Ambities draagt bij aan meer en meer focus bij je medewerkers. Hun zelfinzicht leidt tot betere bedrijfsresultaten.

Gefocuste medewerkers

Grijp je Ambities draagt bij aan meer focus op de werkvloer. Medewerkers leren om hun unieke talenten optimaal te benutten. Er is aandacht voor focus op doelen en doelgerichte acties in overeenstemming met de ambities van je medewerkers.

Medewerkers met hart voor zichzelf én voor de zaak

Medewerkers ontdekken tijdens Grijp je Ambities waar ze blij van worden en hoe ze kunnen reageren op belemmerende factoren. Er is aandacht voor thema’s als ‘hoe om te gaan met tegenslagen en kritiek’ en ‘wat heb ik nodig voor meer plezier in het werk?’

Doelgerichte medewerkers

Doelgerichte medewerkers zorgen voor meer efficiëntie op de werkvloer. Via Grijp je Ambities leren medewerkers keuzes maken en verantwoording nemen. Je medewerkers gaan samenwerken, netwerken en maken een praktische doorvertaling naar DOEN!

Sterke teams

Met Grijp je Ambities geef je medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen en maak je optimaal gebruik van de krachten en kwaliteiten in een team. Ook leg je een goede vertrouwensbasis om met elkaar in gesprek te gaan en samen te werken en resultaten te boeken.

Leergang én trajecten op maat

Grijp je Ambities is een leergang waarin medewerkers leren hoe ze hun talenten en energie optimaal kunnen inzetten om zo bij te dragen aan de continuïteit van je bedrijf. Het intensieve leertraject omvat een intake, vier workshops en persoonlijke coaching. De kosten bedragen € 1.995,- per medewerker. We kunnen uiteraard ook trajecten op maat samenstellen voor je bedrijf, aansluitend op de uitdagingen voor HRM de komende jaren. Samen verkennen we waarmee jouw organisatie het beste is geholpen. Samen bouwen we een programma dat specifiek is afgestemd op de vraagstukken van jouw organisatie. Met de intentie om samen je mensen gelukkig te maken en je organisatie succesvol.

Download hier de flyer Grijp je Ambities voor bedrijven.

Samen investeren in (online) leren en ontwikkelen

Samen investeren in leren en ontwikkelen. Samen vorm en inhoud te geven aan een 
e-learning, eigen bedrijfsschool en toegang hebben tot de aanwezige online trainingen. Samen een bruisend opleidings- en leeraanbod mogelijk maken.

Lees hier mijn visie over competentieontwikkeling, blended learning en mijn aanpak.